Kom godt i gang med Trafficweb

Kom godt i gang med Trafficweb er let. Vores eksperter hjælper dig med at overføre eksisterende databaser og tilbyde træning via videochat eller på dit kontor. Trafficweb er bygget til både store og små organisationer med en dynamisk prismodel.

1
Konto
Få en Trafficweb-konto. Brug nedenstående til at anmode om et tilbud eller en gratis demo, hvis du ikke allerede er fortrolig med Trafficweb.
2
Importere
Vi hjælper dig med at importere data fra de systemer, du bruger i øjeblikket, og forbinde alle direkte streasming-enheder til din konto.
3
Trafikanalyse
Du kan begynde at arbejde i Trafficweb. Læs hurtigstartguiden til planlægning af et gratis uddannelsesseminar med en af vores eksperter.

Anmod om et tilbud eller gratis demo

F.A.Q

Den pris, en kunde betaler for Trafficweb, afhænger af hvilken funktionalitet der kræves. Når der ønskes et tilbud, vurderer vi dine behov og foreslår et passende abonnementsniveau. Dette niveau indstiller prisen.
Trafficweb har support til de fleste almindeligt anvendte udstyr på markedet. Vi tilføjer løbende support til mere udstyr, når flere kunder logger på.
Trafficweb bliver ofte en central del af vores brugeres trafikdataløsninger. Med alle data samlet i et system og intuitive API'er, bliver det også et naturligt knudepunkt for andre systemer, der har brug for trafikdata. Ofte forbinder vores kunder både GIS- og ITS-systemer med Trafficweb.