Ansøgninger

Trafficweb gør det muligt for byer, kommuner og andre organisationer, der arbejder med trafikdata, at indsamle og analysere alle deres data i et system. Systemet er webbaseret, understøtter de fleste udstyr på markedet og er både interaktivt og intuitivt, hvilket giver trafikingeniører og beslutningstagere helt nye muligheder for at forstå deres trafik og skabte handlingsmæssige rapporter.

Kommuner

Flere og flere kommuner skifter til Trafficweb. Glem et system pr. Udstyr og komplicerede grænseflader.

Byer

Se, hvad der sker med trafikken i din by i realtid, og opret rapporter for at illustrere en tendens.

Myndigheder

Optimeret til store datasæt og med veletablerede API'er. Trafficweb er det naturlige centrale knudepunkt for trafikdata.

Private sektor

Deling giver virksomheder mulighed for at analysere allerede indsamlede trafikdata fra byer og kommuner.


Forståelse og rapporter

For at skabe en dyb forståelse for trafiksituationen kræves ofte en kombination af målinger. Med Trafficweb kan alle data indsamles i et system, der giver et overblik over trafiksituationen. Med interaktive rapporter, som brugeren let kan tilpasse, oprettes professionelle rapporter med et par klik.


Intelligente transportsystemer

Trafficweb er designet til at være et centralt knudepunkt for al din trafikdata. Med understøttelse af de fleste udstyr og brugervenlige API'er kan du overvåge trafik i realtid og oprette forbindelse til styringssystemer. Uanset om du bruger GIS-værktøjer til planlægning eller variable beskedskilte til direkte trafik, er Trafficweb det ideelle knudepunkt for dine data.